WAAROM MINDFUL WALKING?

We krijgen het steeds drukker, er komen steeds meer prikkels op ons af en we houden veel ballen in de lucht. Met alle verplichtingen van ons dagelijks leven, taken, plannen en organiseren komen we nauwelijks tot rust.

De beste manier om bewust te leven, is mindfulness. Leven met aandacht is in elk moment het leven diep aan te raken.  Genieten van de rijkdom van het moment.

Het lichaam presteert het beste als de geest op zijn gemak is.

BEWUSTWORDING VAN JE EIGEN LICHAAM

Bewustwording, want dat is wat mindfulness is. Mindful Walking is iets natuurlijks wat bij onze menselijke natuur behoort en waar wij mensen naar verlangen. Het is een milde, open houding die meeste mensen vergeten zijn. Het helpt ons naar onszelf te luisteren, kijken en communiceren.

In onze drukke maatschappij valt het niet altijd mee om aandachtig en kalm te zijn. Gelukkig hebben we allemaal het vermogen om aandachtig te zijn. Het vraagt wel enige oefening en discipline zoals de ontwikkeling van elk talent oefening vraagt. Wat Mindful Walking lessen biedt is dat je op een luchtige en speelse manier wordt meegenomen. Bewustwording van je eigen lichaam en de kracht en energie van je lichaam leert voelen. Mindful Walking is een tool box om dichterbij jezelf te komen.

Powerwalkingclub @ Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
19 hours ago
Powerwalkingclub

Wanneer was de laatste keer dat je een stap terug deed van je drukke schema en naar buiten ging?
We moeten allemaal geregeld tijd vrij voor onszelf maken om wat leuke dingen te doen.
Ga je gang, maak een powerwalk of mindful walk en voel je opgeladen.

powerwalkingclub.com/
... See MoreSee Less

Wanneer was de laatste keer dat je een stap terug deed van je drukke schema en naar buiten ging?
We moeten allemaal geregeld tijd vrij voor onszelf maken om wat leuke dingen te doen.
Ga je gang, maak een powerwalk of mindful walk en voel je opgeladen.

https://powerwalkingclub.com/
2 days ago
Powerwalkingclub

Wat maakt Power- en Mindful Walking zo bijzonder, is dat je het nooit alleen hoeft te doen. Onze enthousiaste trainers staan ​​garant voor deskundigheid en fitheid. Wil je één van onze lessen gratis proberen.? Ga naar powerwalkingclub.com en vind een Power- of Mindful Walking-les bij jou in de buurt. Het enige wat je moet doen is de eerste stap zetten. ... See MoreSee Less

Wat maakt Power- en Mindful  Walking zo bijzonder, is dat je het nooit alleen hoeft te doen.  Onze enthousiaste trainers staan ​​garant voor deskundigheid en fitheid. Wil je één van onze lessen gratis proberen.? Ga naar https://powerwalkingclub.com en vind een Power- of Mindful Walking-les bij jou in de buurt. Het enige wat je moet doen is de eerste stap zetten.
4 days ago
Powerwalkingclub

Wat is het mooi en dankbaar werk om mensen te helpen gezonder te leven. Sport is een van de meest effectieve activiteiten om de gezondheid te verbeteren.
Ben jij ook gepassioneerd door een gezonde levensstijl en vind je het leuk om anderen te inspireren? Grijp dan je kans en start als een gediplomeerde Power- of Mindful Walking trainer.
Voor meer informatie bezoek :

powerwalkingclub.com/opleidingen/
... See MoreSee Less

Wat is het mooi en dankbaar werk om mensen te helpen gezonder te leven.  Sport is een van de meest effectieve activiteiten om de gezondheid te verbeteren.
Ben jij ook gepassioneerd door een gezonde levensstijl en vind je het leuk om anderen te inspireren?  Grijp dan je kans en start als een gediplomeerde Power- of Mindful Walking trainer.
Voor meer informatie bezoek :

https://powerwalkingclub.com/opleidingen/
Load more