MINDFUL WALKING IS VOOR IEDEREEN!

Mindful Walking is voor iedereen die op een luchtige manier mindfulness in hun leven wilt integreren. Dit is een combinatie van wandelen en leuke oefeningen met FIT en FUN factor. Hier is ons doel om u gezond, slank, mentaal sterk, in balans houden en ervoor zorgen dat u meer energie krijgt. Fysiek en mentaal meer POWER krijgen. Mindful Walking trainingen zijn uitermate geschikt voor mensen die meer willen halen uit hun dagelijkse leven. En natuurlijk kunt u ervoor kiezen om gewoon met ons heerlijk in de buitenlucht te trainen. Gewoon genieten van de mooie omgeving, heerlijk buiten zijn, socializen en ontspannen.

In deze groep wordt er van uitgegaan dat je met gemak 60 minuten aan een stuk kunt wandelen. Met zo’n 4,5 a 6 km/uur word je meegenomen om een uur lekker te gaan bewegen door verschillende gedeeltes van de stad of natuurgebied. Je begint altijd met een warming-up en tussen het wandelen door krijg je diverse oefeningen aangereikt om gezamenlijk uit te voeren. Tussen het wandelen door krijg je een unieke bewegings- en niet formele mindfulness oefeningen die krachtig en tevens toegankelijk zijn. Denk aan visualisaties, qigong, yoga, verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. We sluiten de training af met een cooling-down, waarna je met je mede Mindful Walkers nog gezellig kunt napraten.

ALTIJD FIT & FUN

Mindful Walking biedt ons de mogelijkheid om fit en gelukkig te zijn en in balans te komen. Mindful Walking in combinatie met gerichte oefeningen helpt om de relatie tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt op een luchtige en speelse manier meegenomen om aandachtig oefeningen te beoefenen. Het is een tool box om dichterbij jezelf te komen

Het lichaam presteert het beste als de geest op zijn gemak is.

Als je helder en nuchter kunt denken zonder stress, druk en angst, kun je een geweldig fijn en relaxed leven voor jezelf creëren.

Ook zorgt de training ervoor dat je afslankt, je spieren versterkt, je conditie wordt verbeterd en overtollige vetten worden verbrand.

We doen het Mindful Walken in groepsverband, in de buitenlucht en in de stad waarbij de route telkens anders is zodat het nooit gaat vervelen. Het is enorm gezellig en door de afspraak die je met ons hebt gemaakt, heb je de bekende stok achter de deur die iedereen nodig heeft om echt iets in je leven te veranderen. Bovendien word je ook nog eens begeleid door ervaren trainers die je stimuleren en motiveren om jouw doelstelling te behalen.

Belangrijk is dat al onze trainingen zo opgebouwd zijn dat het altijd Fit & Fun is en meer Power geeft!

Powerwalkingclub @ Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
18 hours ago
Powerwalkingclub

Wanneer was de laatste keer dat je een stap terug deed van je drukke schema en naar buiten ging?
We moeten allemaal geregeld tijd vrij voor onszelf maken om wat leuke dingen te doen.
Ga je gang, maak een powerwalk of mindful walk en voel je opgeladen.

powerwalkingclub.com/
... See MoreSee Less

Wanneer was de laatste keer dat je een stap terug deed van je drukke schema en naar buiten ging?
We moeten allemaal geregeld tijd vrij voor onszelf maken om wat leuke dingen te doen.
Ga je gang, maak een powerwalk of mindful walk en voel je opgeladen.

https://powerwalkingclub.com/
2 days ago
Powerwalkingclub

Wat maakt Power- en Mindful Walking zo bijzonder, is dat je het nooit alleen hoeft te doen. Onze enthousiaste trainers staan ​​garant voor deskundigheid en fitheid. Wil je één van onze lessen gratis proberen.? Ga naar powerwalkingclub.com en vind een Power- of Mindful Walking-les bij jou in de buurt. Het enige wat je moet doen is de eerste stap zetten. ... See MoreSee Less

Wat maakt Power- en Mindful  Walking zo bijzonder, is dat je het nooit alleen hoeft te doen.  Onze enthousiaste trainers staan ​​garant voor deskundigheid en fitheid. Wil je één van onze lessen gratis proberen.? Ga naar https://powerwalkingclub.com en vind een Power- of Mindful Walking-les bij jou in de buurt. Het enige wat je moet doen is de eerste stap zetten.
4 days ago
Powerwalkingclub

Wat is het mooi en dankbaar werk om mensen te helpen gezonder te leven. Sport is een van de meest effectieve activiteiten om de gezondheid te verbeteren.
Ben jij ook gepassioneerd door een gezonde levensstijl en vind je het leuk om anderen te inspireren? Grijp dan je kans en start als een gediplomeerde Power- of Mindful Walking trainer.
Voor meer informatie bezoek :

powerwalkingclub.com/opleidingen/
... See MoreSee Less

Wat is het mooi en dankbaar werk om mensen te helpen gezonder te leven.  Sport is een van de meest effectieve activiteiten om de gezondheid te verbeteren.
Ben jij ook gepassioneerd door een gezonde levensstijl en vind je het leuk om anderen te inspireren?  Grijp dan je kans en start als een gediplomeerde Power- of Mindful Walking trainer.
Voor meer informatie bezoek :

https://powerwalkingclub.com/opleidingen/
Load more