MINDFUL WALKING IS VOOR IEDEREEN!

Mindful Walking is voor iedereen die op een luchtige manier mindfulness in hun leven wilt integreren. Dit is een combinatie van wandelen en leuke oefeningen met FIT en FUN factor. Hier is ons doel om u gezond, slank, mentaal sterk, in balans houden en ervoor zorgen dat u meer energie krijgt. Fysiek en mentaal meer POWER krijgen. Mindful Walking trainingen zijn uitermate geschikt voor mensen die meer willen halen uit hun dagelijkse leven. En natuurlijk kunt u ervoor kiezen om gewoon met ons heerlijk in de buitenlucht te trainen. Gewoon genieten van de mooie omgeving, heerlijk buiten zijn, socializen en ontspannen.

In deze groep wordt er van uitgegaan dat je met gemak 60 minuten aan een stuk kunt wandelen. Met zo’n 4,5 a 6 km/uur word je meegenomen om een uur lekker te gaan bewegen door verschillende gedeeltes van de stad of natuurgebied. Je begint altijd met een warming-up en tussen het wandelen door krijg je diverse oefeningen aangereikt om gezamenlijk uit te voeren. Tussen het wandelen door krijg je een unieke bewegings- en niet formele mindfulness oefeningen die krachtig en tevens toegankelijk zijn. Denk aan visualisaties, qigong, yoga, verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. We sluiten de training af met een cooling-down, waarna je met je mede Mindful Walkers nog gezellig kunt napraten.

ALTIJD FIT & FUN

Mindful Walking biedt ons de mogelijkheid om fit en gelukkig te zijn en in balans te komen. Mindful Walking in combinatie met gerichte oefeningen helpt om de relatie tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt op een luchtige en speelse manier meegenomen om aandachtig oefeningen te beoefenen. Het is een tool box om dichterbij jezelf te komen

Het lichaam presteert het beste als de geest op zijn gemak is.

Als je helder en nuchter kunt denken zonder stress, druk en angst, kun je een geweldig fijn en relaxed leven voor jezelf creëren.

Ook zorgt de training ervoor dat je afslankt, je spieren versterkt, je conditie wordt verbeterd en overtollige vetten worden verbrand.

We doen het Mindful Walken in groepsverband, in de buitenlucht en in de stad waarbij de route telkens anders is zodat het nooit gaat vervelen. Het is enorm gezellig en door de afspraak die je met ons hebt gemaakt, heb je de bekende stok achter de deur die iedereen nodig heeft om echt iets in je leven te veranderen. Bovendien word je ook nog eens begeleid door ervaren trainers die je stimuleren en motiveren om jouw doelstelling te behalen.

Belangrijk is dat al onze trainingen zo opgebouwd zijn dat het altijd Fit & Fun is en meer Power geeft!

Powerwalkingclub @ Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 day ago
Powerwalkingclub

"Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, er is altijd iets magisch aan buiten zijn en actief bewegen. Met Powerwalkingclub ben je niet alleen bezig met je fysieke gezondheid, maar ook met je mentale welzijn. Elke stap die je zet, brengt je dichter bij een gezonder, gelukkiger leven. Dus laat het weer je niet tegenhouden! Trek die schoenen aan, omarm de elementen en voel de energie stromen terwijl je samen met de club de wereld ontdekt."
www.powerwalkingclub.com
All it takes is a first step!
... See MoreSee Less

Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, er is altijd iets magisch aan buiten zijn en actief bewegen. Met Powerwalkingclub ben je niet alleen bezig met je fysieke gezondheid, maar ook met je mentale welzijn. Elke stap die je zet, brengt je dichter bij een gezonder, gelukkiger leven. Dus laat het weer je niet tegenhouden! Trek die schoenen aan, omarm de elementen en voel de energie stromen terwijl je samen met de club de wereld ontdekt.
www.powerwalkingclub.com
All it takes is a first step!
6 days ago
Powerwalkingclub

Powerwalkingclub door het hele land en niet te stoppen 💪
Iedereen gezellig actief!
www.powerwalkingclub.com
All it takes is a first step!
... See MoreSee Less

Happy sunshine ☀️ 
www.powerwalkingclub.com
#altijdgezellig #altijdpositief
Load more