MINDFUL WALKING IS VOOR IEDEREEN!

Mindful Walking is voor iedereen die op een luchtige manier mindfulness in hun leven wilt integreren. Dit is een combinatie van wandelen en leuke oefeningen met FIT en FUN factor. Hier is ons doel om u gezond, slank, mentaal sterk, in balans houden en ervoor zorgen dat u meer energie krijgt. Fysiek en mentaal meer POWER krijgen. Mindful Walking trainingen zijn uitermate geschikt voor mensen die meer willen halen uit hun dagelijkse leven. En natuurlijk kunt u ervoor kiezen om gewoon met ons heerlijk in de buitenlucht te trainen. Gewoon genieten van de mooie omgeving, heerlijk buiten zijn, socializen en ontspannen.

In deze groep wordt er van uitgegaan dat je met gemak 60 minuten aan een stuk kunt wandelen. Met zo’n 4,5 a 6 km/uur word je meegenomen om een uur lekker te gaan bewegen door verschillende gedeeltes van de stad of natuurgebied. Je begint altijd met een warming-up en tussen het wandelen door krijg je diverse oefeningen aangereikt om gezamenlijk uit te voeren. Tussen het wandelen door krijg je een unieke bewegings- en niet formele mindfulness oefeningen die krachtig en tevens toegankelijk zijn. Denk aan visualisaties, qigong, yoga, verschillende ademhalings- en ontspanningstechnieken. We sluiten de training af met een cooling-down, waarna je met je mede Mindful Walkers nog gezellig kunt napraten.

ALTIJD FIT & FUN

Mindful Walking biedt ons de mogelijkheid om fit en gelukkig te zijn en in balans te komen. Mindful Walking in combinatie met gerichte oefeningen helpt om de relatie tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt op een luchtige en speelse manier meegenomen om aandachtig oefeningen te beoefenen. Het is een tool box om dichterbij jezelf te komen

Het lichaam presteert het beste als de geest op zijn gemak is.

Als je helder en nuchter kunt denken zonder stress, druk en angst, kun je een geweldig fijn en relaxed leven voor jezelf creëren.

Ook zorgt de training ervoor dat je afslankt, je spieren versterkt, je conditie wordt verbeterd en overtollige vetten worden verbrand.

We doen het Mindful Walken in groepsverband, in de buitenlucht en in de stad waarbij de route telkens anders is zodat het nooit gaat vervelen. Het is enorm gezellig en door de afspraak die je met ons hebt gemaakt, heb je de bekende stok achter de deur die iedereen nodig heeft om echt iets in je leven te veranderen. Bovendien word je ook nog eens begeleid door ervaren trainers die je stimuleren en motiveren om jouw doelstelling te behalen.

Belangrijk is dat al onze trainingen zo opgebouwd zijn dat het altijd Fit & Fun is en meer Power geeft!

Powerwalkingclub @ Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
19 hours ago
Powerwalkingclub

"Bij Powerwalkingclub zetten we alles op alles om onze lessen een perfecte mix te maken van Fit, Fun en meer Power voor al onze geweldige deelnemers! Onze passie voor gezondheid en beweging straalt door in elke stap die we zetten. Wil je zelf ervaren hoe leuk, energiek en verfrissend onze lessen zijn? Aarzel niet langer en doe met ons mee voor een proefles. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen. Laten we samen jouw fitnessreis beginnen en de kracht van Power Walking ontdekken!" 💪
www.powerwalkingclub.com
All it takes is a first step!
... See MoreSee Less

Bij Powerwalkingclub zetten we alles op alles om onze lessen een perfecte mix te maken van Fit, Fun en meer Power voor al onze geweldige deelnemers! Onze passie voor gezondheid en beweging straalt door in elke stap die we zetten. Wil je zelf ervaren hoe leuk, energiek en verfrissend onze lessen zijn? Aarzel niet langer en doe met ons mee voor een proefles. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen. Laten we samen jouw fitnessreis beginnen en de kracht van Power Walking ontdekken! 💪
www.powerwalkingclub.com
All it takes is a first step!
2 days ago
Powerwalkingclub

Foto's uit het bericht van Powerwalkingclub Zwolle, Powerwalking & Mindful Walking ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment
2 days ago
Powerwalkingclub

TROTS 🥇💪💥

Het is met immense trots en vreugde dat we jullie willen feliciteren en erkenning willen geven voor de buitengewone prestaties die jullie hebben geleverd bij de diverse evenementen die over verschillende gemeenten zijn georganiseerd. Jullie hebben laten zien dat bij Powerwalkingclub er geen verliezers zijn, maar alleen winnaars.

Met elke stap die jullie hebben gezet, hebben jullie niet alleen kilometers afgelegd, maar ook de grenzen van jullie eigen mogelijkheden verlegd. Jullie hebben bewezen dat door vastberadenheid, toewijding en teamwork, er geen doel onbereikbaar is. Het is werkelijk inspirerend om te zien hoe jullie als een hechte gemeenschap samenwerken om persoonlijke en collectieve doelen te bereiken.

Jullie deelname aan evenementen die over meerdere gemeenten zijn verspreid, heeft niet alleen onze club, maar ook onze hele gemeenschap trots gemaakt. Jullie hebben laten zien wat er mogelijk is als we ons inzetten voor een gezonde levensstijl en elkaar ondersteunen om te groeien en te excelleren.

Laat deze prestaties een herinnering zijn dat succes voortkomt uit vastberadenheid, doorzettingsvermogen en een positieve instelling. Jullie zijn niet alleen winnaars op het parcours, maar ook in het leven, en we zijn dankbaar dat we deel uitmaken van deze geweldige reis samen.

Laten we doorgaan met het inspireren van elkaar, het bevorderen van een gezonde levensstijl en het blijven streven naar nieuwe hoogten. Samen zijn we onverslaanbaar!

Gefeliciteerd, Powerwalkingclub leden! We zijn ongelooflijk trots op jullie geweldige prestaties en kijken uit naar nog veel meer overwinningen in de toekomst.
www.powerwalkingclub.com
... See MoreSee Less

Load more