Oprichting van Powerwalkingclub

Powerwalkingclub en het concept en ontwikkeling van Power Walking is opgericht in 2012 door Mehmet Can. Hij is actief in de fitnessbranche vanaf 2002. Begonnen als fitness trainer en snel verder ontwikkeld tot personal trainer, atletiektrainer en gaf diverse groepslessen in sportscholen. Zelf heeft hij ook diverse sporten beoefend zoals boksen, kickboksen, worstelen, freefighten, yoga en hardlopen. Niet alleen fysiek maar ook mentaal, energetisch en spiritueel is waar hij zich verder in heeft ontwikkeld. Met zijn kennis hierover heeft Mehmet Can ook andere gezondheidsprogramma’s ontwikkeld waarbij dit in Europa en Azië in diverse landen werd verkocht.

Inmiddels is Powerwalkingclub uitgegroeid tot een heel team van meerdere professionals. Mehmet Can en zijn TEAM  heeft een enorme passie voor gezondheid en iedereen in beweging willen krijgen. Ook wordt nu Mindful Walking aangeboden.

De eerste officiële Power Walking organisatie

Powerwalkingclub is de eerste officiële organisatie in de wereld waarbij Power Walking wordt aangeboden. Hier worden Power Walking trainers opgeleid en ook Power Walking lessen aangeboden. Ook hebben we cursus Mindful Walking trainer toegevoegd en bieden we Mindful Walking lessen.

Powerwalkingclub groeit nu heel snel door dankzij een heel team achter de schermen, alle succesvolle Power Walking trainers/Mindful Walking trainers en de duizenden enthousiaste powerwalkers/mindfulwalkers.

Iedereen gaat powerwalken. All it takes is a first step!

Frank de Haan (bedrijfsfysiotherapeut) is de persoon geweest waarbij Mehmet Can veel steun heeft gehad om Powerwalkingclub op te zetten. Na het overlijden van zijn vriend en mentor Frank de Haan heeft hij besloten Powerwalkingclub wereldwijd actief te maken en iedereen wereldwijd aan het Powerwalken te krijgen.

Al zijn 'lessons learned', ervaring in sales, marketing en ervaring van sportkennis wordt nu doorgegeven aan de Power Walking trainers zodat iedere Power Walking trainer succesvol start.