Power Walking voor een betere gezondheid

Wil je gezond, slank, fit, geen stress en beter beschermd tegen ziektes en kwalen zijn?

Wil je beter presteren en optimaal functioneren? Wil je gelukkig zijn en dan ook nog langer leven?

Power Walking is de oplossing voor een betere gezondheid!

Power Walking is lopen in een stevig tempo, tot wel 7km per uur. Het menselijk lichaam is gebouwd om te lopen. Ons lichaam functioneert beter als we lopen.

We worden gezonder in meerdere vlakken als we powerwalken. Er is niets zo simpels dat meerwaarde toevoegt aan je gezondheid dan Power Walking. Elke dag 30 minuten powerwalken, 5 keer per week vermindert echter het ziekte diabetes met 50%. Er is een epidemie uitgebroken van deze ziekte in de wereld en vooral in bepaalde landen. Het aantal mensen met deze ziekte is de laatste jaren verdubbeld. Mensen met diabetes zorgen momenteel voor 40% van de ziektekosten voor het budget in Amerika. En geloof mij dat zulke cijfers ook snel in Nederland zullen verschijnen. Kijk maar simpelweg naar de verhogingen van onze de te betalen ziektekosten per maand. We kunnen deze cijfers heel simpel laten halveren als we de mensen in beweging krijgen en gewoon motiveren om te gaan powerwalken.

De voordelen van Power Walking zijn zoveel dat ze moeilijk zijn om te geloven.

We verminderen de kans op hartaanvallen, beroerte, hart en vaat ziekten en hoge bloeddruk. Vrouwen die powerwalken hebben een 43% vermindering van kans op beroerte. We hebben aan 1600 kilometers bloedvaten, haarvaten, aders en slagaders waarbij deze soepel en flexibeler en in betere staat (gezonder) zijn als we powerwalken. Power Walking is zondermeer duidelijk waarvoor ons lichaam voor ontworpen is. Onze weerbaarheid tegen ziekten wordt effectiever en beter als we powerwalken. Power Walking verbetert onze capaciteit voor een betere weerstand tegen kanker en beter te herstellen van kanker.

Vrouwen die powerwalken hebben 20 procent minder kans op borstkanker en 31% minder kans op darmkanker. Mannen die powerwalken krijgen 2/3 minder risico voor een biopsie voor prostaatkanker en 60% minder kans op darmkanker. Mannen die prostaatkanker hebben 46% minder kans op de dood ten gevolge van prostaatkanker dan mannen die niet powerwalken. Vrouwen die powerwalken met borstkanker hebben 50% reductie (recidief) op herhaling van het ziektebeeld. Power Walking vermindert de kans op borstkanker met 60% in je puberteit als meid zijnde en ook bij dames na hun menopauze.

Ons lichaam heeft behoefte om te powerwalken. We hebben een beter interne chemie als we powerwalken. We hebben significant minder kans op het vatten van een kou(griep)dit is 46% minder kans op het griep symptoom. Power Walking vermindert depressies.

Power Walking is de oplossing voor een beter gezondheid!

Zorg dat Power Walking een ritueel wordt. Zorg dat het in je systeem zit.

ALL IT TAKES IS A FIRST STEP!